Je wilt graag meezingen

Houd je ook van de Ierse en Schotse traditionals en wil je graag deze bijzondere klanken zelf zingen, kom dan gerust een keer luisteren en kijken in Wijkcentrum het Oude Weeshuis aan het Papengas in Nijmegen. Daar repeteren wij elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00.

Wij zijn een gezellig koor waar ruimte is voor een grapje maar waar ook serieus aandacht aan zingen word besteed. Zeker met ons bijzondere repertoire is zingen bij Doolin vooral genieten. Bladmuziek kunnen lezen is geen voorwaarde maar soms wel handig. De meeste van onze songs zijn ingezongen door onze arrangeur en op de ledenpagina van onze website te vinden. Door ze te beluisteren en te reproduceren kan je ze goed onder de knie krijgen.

Je bent van harte welkom om eerst 3 keer vrijblijvend te kijken, luisteren en mee te zingen. Daarna beslis jij of je bij ons wilt blijven zingen. Op het moment hebben we vooral alten en tenoren nodig maar in principe kan iedereen die plezier heeft in zingen en ‘iets heeft’ met onze muziek lid worden. Interesse? Meld je via ons contactformulier.

Je wilt graag dat we voor jou zingen

Wij leveren graag een muzikale bijdrage aan bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid, een herdenking, opening, (Iers) evenement, concert met andere koren en/of muzikanten, of andere gelegenheden.
Neem contact met ons op via ons contactformulier. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Doneren

Je wilt niet zingen, maar draagt Doolin een warm hart toe?
Je donatie is welkom op rekening NL37INGB0667994025
t.n.v. Mw WPB Willemsen, Mw MBJ Harmsen